Profesionalna ugostiteljska oprema za opremanje vašeg ugostiteljskog objekta

KOGAST BEOGRAD d.o.o. je ovlašćeni predstavnik renomiranog proizvođača profesionalne ugostiteljske opreme KOGAST GROSUPLJE d.d. iz Slovenije. Ova kompanija je deo grupacije KOGAST SISTEMI d.o.o. i ima dugogodišnje iskustvo u opremanju ugostiteljskih objekata na srpskom tržištu.

Naša osnovna delatnost je pružanje vrhunske profesionalne ugostiteljske opreme koja zadovoljava najviše standarde kvaliteta. Svojim klijentima nudimo širok asortiman proizvoda koji su proizvedeni od strane KOGAST Grosuplje iz Slovenije, prepoznatljivog po svom kvalitetu i pouzdanosti.

KOGAST Grosuplje je prethodno bio prisutan na srpskom tržištu pod brendom KOVINASTROJ, a sada nastavljamo tradiciju pružanja vrhunskih rešenja za opremanje ugostiteljskih objekata.

Naša profesionalna ugostiteljska oprema obuhvata sve potrebne elemente za opremanje vašeg ugostiteljskog objekta. U našem asortimanu možete pronaći različite vrste aparata za pripremu hrane, kao što su šporeti, rerne, friteze, roštilji, mikrotalasne pećnice i mnogi drugi. Takođe, nudimo i opremu za rashladne sisteme, kao što su frižideri, zamrzivači, rashladne vitrine i šankovi.

Pored toga, u ponudi imamo i profesionalne mašine za pranje posuđa, kao i opremu za skladištenje hrane i posuđa. Svi naši proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i dizajnirani da izdrže intenzivnu upotrebu u ugostiteljskim objektima.

Naš tim stručnjaka vam stoji na raspolaganju da vam pruži sve potrebne informacije i savete prilikom odabira opreme za vaš ugostiteljski objekat. Takođe, vršimo i montažu i servisiranje opreme kako biste bili sigurni da će sve funkcionisati besprekorno.

Ako želite da vaš ugostiteljski objekat bude opremljen vrhunskom profesionalnom ugostiteljskom opremom, obratite se KOGAST BEOGRAD d.o.o. i zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje za vaše potrebe.

Pozovi