Profesionalna ugostiteljska oprema za opremanje vašeg ugostiteljskog objekta

KOGAST BEOGRAD d.o.o. je ovlašćeni predstavnik renomiranog proizvođača profesionalne ugostiteljske opreme KOGAST GROSUPLJE d.d. iz Slovenije. Ova kompanija je deo grupacije KOGAST SISTEMI d.o.o. i bavi se opremanjem ugostiteljskih objekata na srpskom tržištu.

Jedan od glavnih ciljeva KOGAST BEOGRAD-a je pružanje vrhunskih rešenja za opremanje ugostiteljskih objekata. U saradnji sa proizvođačem KOGAST Grosuplje, Slovenija, KOGAST BEOGRAD nudi širok asortiman profesionalne ugostiteljske opreme koja zadovoljava najviše standarde kvaliteta i dizajna.

KOGAST Grosuplje je renomirani proizvođač ugostiteljske opreme sa dugogodišnjim iskustvom. Njihovi proizvodi su prepoznati kao simbol kvaliteta i pouzdanosti. Ranije su bili prisutni na srpskom tržištu pod brendom KOVINASTROJ, ali sada su deo grupacije KOGAST SISTEMI i posluju pod novim imenom.

Asortiman profesionalne ugostiteljske opreme koju nudi KOGAST BEOGRAD obuhvata sve što je potrebno za opremanje restorana, kafića, hotela, pekara, poslastičarnica i drugih ugostiteljskih objekata. U ponudi se nalaze šporeti, peći, friteze, grilovi, tosteri, mikrotalasne pećnice, rashladne vitrine, ledomati, aparati za kafu, sudoperi, radni stolovi i mnogi drugi proizvodi.

KOGAST BEOGRAD se ističe visokim nivoom usluge i profesionalnim pristupom. Njihov tim stručnjaka pruža podršku klijentima tokom celog procesa opremanja, od izbora opreme do montaže i servisa. Takođe, KOGAST BEOGRAD ima i sopstveni servisni tim koji je uvek spreman da odgovori na zahteve klijenata i reši eventualne probleme.

Ako želite da opremite svoj ugostiteljski objekat vrhunskom profesionalnom opremom, KOGAST BEOGRAD je pravi izbor. Posetite njihovu prodavnicu ili kontaktirajte njihov tim stručnjaka i saznajte više o njihovoj ponudi.

Pozovi